Reparatii si expediere

Copyright 2007 Barby Route srl. All Rights Reserved.
Este dreptul si responsabilitatea noastra sa hotaram asupra repararii sau inlocuirii unui produs, iar cumparatorul are dreptul sa solicite reparatii sau inlocuiri la un produs neacoperit de garantie pe o perioada de maxim 10 ani de la data cumpararii. Produsele defecte trebuie returnate distribuitorilor sau la sediul nostru cu transportul platit sau asigurat de cumparator, atat pe perioada de garantie cat si in perioada post-garantie. Noi vom returna produsul reparat sau inlocuit catre cumparator prin transport regular, platit sau asigurat de  noi.
PREZENTARE          PRODUSE          GARANTIE          CONTACT
Cumparati si uitati de griji!
Purchase Url
Garantie:

Garantam ca produsele noastre sunt fara defecte de material sau fabricatie pe o perioada de 24 luni sau 2.000 ore de functionare de la data cumpararii, beneficiind de service asigurat si gratuit, cu conditia utilizarii lor in conditii normale. Aceasta garantie nu acopera imbatranirile normale, utilizarea abuziva sau defectuoasa, supraincarcarea, distrugerile, deteriorarile sau defectiunile produse de cumparator sau utilizator, sau produse in urma unor incendii, accidente sau intemperii, inclusiv prin neglijenta sau prin conectare la alte tensiuni sau polaritati gresite.


Pagube colaterale:

In nici un caz nu suntem raspunzatori pentru pagubele de orice natura, inclusiv cele accidentale, consecutive sau colaterale, cuprinzatoare dar nelimitate de orice tip de paguba rezultata din:
- materiale neconforme, cu defecte de structura sau fabricatie defectuoasa
- improvizatii sau instalare efectuata de personal necalificat.

Nu se acorda garantie:

In cazul revanzarii produsului. Nu se acorda alte garantii fata de cele mentionate mai sus. Nu se acorda garantii pentru lipsa de intelegere sau intelegere gresita a oricarei descrieri sau reprezentari, si nici pentru utilizarea partiala a descrierilor. Nu se acorda garantie in cazul desfacerii, demontarii, deschiderii sau incercarii de reparare neautorizata.


Nu se acorda garantie pentru produsele instalate de personal necalificat!
Legislatie

ECE 65

EEC 388

EEC 30

EMC 95/54/CE

EMC 97/24/CE
BARBY  ROUTE
iti eliberam drumul
Pozele sunt cu titlu de prezentare, specificatiile putand fi
modificate fara preaviz in conformitate cu cerintele clientilor
ISO 9001:2008 AJAEU/08/10871